Ett ton med gula sötisar

Ja, sånna har jag träffat på idag. Var nämligen på premiären av dumma mej 2 idag, och och det var jättekul. Filmen var både bättre en måndagsfilmen (bläddra ner) och första  filmen i triologin ( eller vad man nu bör kalla den...) Vilket betyder att den var väääldigt bra, för bara ettan är helt underbar!!!
 
Gru är en pappa till tre fina systrar, har kommit igång med en god karriär och alla är glada. Eller? För när ytterligare ett stort brott sker blir Gru återigen inblandad som spion. Däremot kämpar han nu för att rädda världen; inte förstöra den.
 
Dumma mej 2 är ett helgalet äventyr där man aldrig riktigt vet vad som händer näst. Lite spänning, romantik och sorg gör filmen till en supergullig tecknad klassiker. Sen kan man ju inte klaga på karaktärerna heller. Knäppa skurkar, kärleksfulla barn, Gru som bara vill det bästa men ibland hamnar i knipa och alla de underbara minionerna. Att undgå skratt när minionerna dyker fram så gott som omöjligt^^
 
Ni borde verkligen se den! 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sweetstrawberries.blogg.se

Sweetstrawberries är en färgglad blogg fylld med roliga tips och knasiga idéer. Här kan du läsa om min vardag: skola, dans och pyssel och du kommer även att hitta en massa andra söta saker som gör vardagen lite roligare.

RSS 2.0