Läsa drömmar?

För några veckor sedan hörde jag att några Japanska forskare hade kommit på ett sätt att se bilder på vad man ser i huvudet när man drömmer. Först trodde jag att det var ett första april skämt, men sen insåg jag att det inte var  första april längre... I sånna fall, vad coolt! Fast lite läskigt förstås? Att se sina drömmar skulle ju förstöra vitsen. Det roliga är nästan att försöka minnas. Och vad konstigt! Vill man verkligen se sina drömmar? Äh, nu ska jag sluta babla om något jag inte förstår mig på, och så kan ni få läsa själv istället, i denna artikel.
 
Har ni sett filmen Inception? Den handlar om några "spioner" som bryter sig in i drömmar för att hitta olika hemligheter i människors undermedvetna. Jag brukar inte gilla actionfilmer, men denna är faktisk väldigt bra!
 
Actionfilm som till och med jag gillar
 
Tjingeling!
 

Första inlägget

Inte så roligt kanske, men något måse ju vara det första. Så ja, här kommer det.
 
Hej och välkommen till min nya blogg! Jag är glad över att du har tagit dig tid att kika in här och jag hoppas att du är här för att stanna. På min blogg sweetstrawberries kommer du hitta en del om min vardag och vad jag sysslar med; vilket bland annat är att dansa, läsa, skriva och rita. Ni kommer även att få läsa om lite andra roliga saker som pågår i mitt huvud. Roliga nyheter, musiklistor, eller kanske recept till världens smarrigaste chokladbollar. Lite små knasiga saker som förgyller vardagen. Även kläder och smycken kan dyka upp här; men inget mode; för sådant kan jag inte...
 
Tjingeling så länge!

sweetstrawberries.blogg.se

Sweetstrawberries är en färgglad blogg fylld med roliga tips och knasiga idéer. Här kan du läsa om min vardag: skola, dans och pyssel och du kommer även att hitta en massa andra söta saker som gör vardagen lite roligare.

RSS 2.0