Det där med naturell yoghurt...

När det kommer till frukost kan jag ibland  vara ganska lat (det är ju trots allt på morgonen som frukosten ska ätas), och därmed välja något som enkelt kan hällas upp i en skål- yoghurt, fil, kräm m.m. Dock brukar yoghurten som finns i vårt kylskåp vara den naturella sorten; som jag själv tycker är både besk och sur. Under mina år (haha, poetiskt där), har jag däremot lärt mig hantera detta stora (i- lands)problem, med mina egna små metoder. Det gäller att vara kreativ, testa nya smaker och experimentera lite:
 
Bild tagen fårn WeHeartIt.com
 
Här är tre saker jag brukar använda mig av: 
 
Överös med andra goda saker. Flingor, bär, frukter, nötter, russin m.m. Då blir det nästan att smaken av yoghurten försvinner.
 
Förvandla det sura. Yoghurten är sur på ett konstigt sätt- men det finns massor av sura saker som jag tycker om. Citron t: ex. Blandar man ner citronsaft blir yoghurten syrligt sur istället för besk.
 
Eller så vänder man på det hela. Gör det sött. Blanda ner sylt, socker eller banan och yoghurten smakar helt plötsligt inte alls naturell!
 
Haha, det var dagens fakta om mig. Tjingeling! <3


Kommentarer
Ann-Christine

Intresserad av bloglovinbyte? :)

Svar: Sure:D
Hanna

2013-07-18 @ 18:54:44
URL: http://annchristineagrens.blogg.se/
sara

Bloglovinbyte?:-)

Svar: Visst<3
Hanna

2013-07-20 @ 09:47:47
URL: http://saracatharina.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sweetstrawberries.blogg.se

Sweetstrawberries är en färgglad blogg fylld med roliga tips och knasiga idéer. Här kan du läsa om min vardag: skola, dans och pyssel och du kommer även att hitta en massa andra söta saker som gör vardagen lite roligare.

RSS 2.0