Genom dina ögon

Har nu läst ut min första bok (Genom dina ögon) på flera månader, (fy skäms på mig, för den dåliga läsare jag har varit), och jag måste berätta för er att boken var helunderbar. Bara själva handlingen i sig ger mig rysningar- så bra den är. Är dock seg på att berätta, så snor bakside texten:
 
 
Genom dina ögon av Stephanie Meyer:
Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.
 
Stephanie Meyer lyckas återigen skapa en romatisk historia fylld med relationer som förut inte skådats. Oerhört bra, och spännande läsning överhuvudtaget. I'm just saying- läs, läs, läs!
 
Idag var jag även nere på bibblan och lånade lite nya böcker- nu när jag liksom har kommit in i läsmoodet. Det blev dels "i taket lyser stjärnorna" och "himelen börjar här". Verkar jättesorgliga, men har länge velat läsa dem, så ja, det är bara att plocka fram näsdukarna och ta tag i det^^


Kommentarer
elin sundgren

-Hej vilken fin blogg du har!
Vill du göra ett bloglovinbyte?
Kram

2013-07-31 @ 10:45:41
URL: http://www.elinsuundgren.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sweetstrawberries.blogg.se

Sweetstrawberries är en färgglad blogg fylld med roliga tips och knasiga idéer. Här kan du läsa om min vardag: skola, dans och pyssel och du kommer även att hitta en massa andra söta saker som gör vardagen lite roligare.

RSS 2.0