Paketöppning

"Överaskning!" Efter att jag hade sagt det kunde min lillasyster inte vänta på att få öppna sitt paket. Och vilka 5- åringar kan det egentligen? I veckan fyllde nämligen min lilla knasboll år, så idag var det tid för paketöppning!
 
Sötkorv sliter upp paket i full fart
 
Så vad fanns där i? Jo, den konstigaste radiobil jag någonsin skådat. Med hjul som blinkar på tak och botten som kan snurra 360 grader kan man inte hålla sig för skratt. Jag var tvungen att köpa den!
 
Vild radiobil på vardagsrumsgolvet
 
Men nu är det lets dance som gäller! Heja!
 
 

Mot solen

Jag har nu varit sjuk i runt en vecka nu, så att blogga är ett ganska bra sätt att hålla mig sysselsatt. Och visst är det tråkigt att vara sjuk, men det är det värt! Vi hade nämligen dansshow i helgen, och vad gör man inte för dansen? Med mirakelpiller från balettläraren och stor vilja lyckades jag dansa mig igenom kvällen (mer info om hela showen lite senare). Dock resulterade det i att jag inte får vara ute i den sköna sommarsolen nu...
 
 
Jag har i alla fall mina hallonhalstabletter 
 
Men jag är på bättringsvägen (tre knack i bordet), så snart kanske det blir sol för mig också i alla fall? Se till ni att ha en toppenkväll så hörs vi snart igen! 
 
 

Sommarinköp

En dag kvar, och sen är det sommar. På riktigt! För Juni måste väl ändå räknas som en sommarmånad? 
Jag har därför passat på att beställa lite nya assecoarer till sommaren. Direkt från Thailand. Desigern Anchisa, också kallad Foki har jättefina saker, så jag var tvungen.
 
Söta glasögon utan styrka
 
Stråhatt med teddyöron (Foki på bilden)
 
Har ni läst hennes blogg förut? Om inte, så tycker jag att ni borde göra det! Jättesöt, rolig blogg om allt mellan himmel och jord. Assecoarerna kan ni hitta här.
 
Tjingeling! 
 

sweetstrawberries.blogg.se

Sweetstrawberries är en färgglad blogg fylld med roliga tips och knasiga idéer. Här kan du läsa om min vardag: skola, dans och pyssel och du kommer även att hitta en massa andra söta saker som gör vardagen lite roligare.

RSS 2.0