Tävlingsdax

För några månader sedan fick jag en present. En enkel, men bra bok på mitt födelsedagsparty. Dock hade jag redan en likadan i min bokhylla sedan tidigare...
 
Det känns dumt att ge iväg en present, men att låta boken ligga och samla damm i bokhyllan, brevid en exakt likadan bok är väl ändå inte vad den är till för. Nej, en bok är till för att läsas, och eftersom den aldrig kommer läsas av mig, så vill jag låta någon av er läsa den. Därmed, är det dax för en tävling! :D
 
Mycket mer än så av Sarah Dessen + länkning till blogg om du har en.
 
Auden har jämt varit den perfekta dottern, den ansvarsfulla systern, den duktiga eleven. Hon är en tjej som man kan lita på. Men Auden har känt sig instängd av alla krav, hon har inte haft något socialt liv och hon har inte sovit en hel natt på flera år. 

Innan hon ska börja på college får hon ett erbjudande om att tillbringa sommaren hos sin pappa och hans nya familj i en liten stad vid kusten, och hon tar tillfället i akt. Hon får ett sommarjobb i sin bonusmammas klädbutik och plötsligt händer någonting med Auden. Hon får lära sig allt om det sociala spelet, om hur tjejer pratar och beter sig, om tjejers vänskap och deras kärleksbekymmer. Så möter hon Eli, en ensamvarg som också har svårt för att sova om nätterna, och som Auden snabbt kommer nära. Tillsammans ger de sig ut på ett uppdrag: Auden för att göra allt det där hon aldrig har gjort, Eli för att lära sig att leva med de skuldkänslor han bär på sedan han var med om en nära väns död. Det blir sommaren när allt förändras. 
 
Du har nu chansen att vinna boken Mycket mer än så av Sarah Dessen. Allt du behöver göra är att kommentera detta inlägg och anmäla dig med en signatur och en epostadress. Alla som har anmält sig kommer sedan få en lott och om ungefär en månad kommer en vinnare lottas ut. Därefter kontaktas vinnaren med ett mejl så att jag kan skicka ut vinsten! ;)
 
För större chans till vinst gäller det att sprida ut tävlingen. Du får alltså en lott för var länkning du genomför. Blogg, facebook eller andra sociala medier. För att jag ska kunna ge dig en lott måste du länka till länkningen (haha, fint där hanna^^).
 
Hoppas ni väljer att delta, alla anmälningar gör mig glad! ^^


Kommentarer
Mirjam

Åh, vilken rolig tävling - är självklart med!
Här är mitt inlägg om tävlingen:
http://testu.blogg.se/2013/july/tavling-hos-sweetstrawberriesbloggse.html#comment

Svar: Åhh, vad kul, äntligen första deltagern<3
Hanna

2013-07-20 @ 22:18:57
stina liffner

är med

2013-07-31 @ 16:22:48
URL: http://stinasmusikhemsida.blogg.se
stina liffner

är gette gärna med hoppas på vinst

2013-07-31 @ 16:23:46
URL: http://stinasmusikhemsida.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sweetstrawberries.blogg.se

Sweetstrawberries är en färgglad blogg fylld med roliga tips och knasiga idéer. Här kan du läsa om min vardag: skola, dans och pyssel och du kommer även att hitta en massa andra söta saker som gör vardagen lite roligare.

RSS 2.0