Datorproblem och framtidsambitioner

Datorer. Ibland orkar man bara inte med dem helt enkelt. Det finns för mycket alternativ, inställningar, verisioner, updateringar och program att inget verkar vilja funka som det ska. Eller jo, det funkar väl som det ska, men inte som jag vill. Att få datorn att lyda, det är inte direkt min styrka...
 
Varför så arg? Jo, har idag försökt lära mig att använda bildredigeringprogram. Jovisst, jag gillar min blogg, men jag tror att den skulle bli finare med roligare bilder och texter. Jag menar, kolla på den här bloggen till exempel. Man blir ju superinspererad (ja, som bloggare i alla fall).
 
 
Dock går det inge vidare bre. Inte alls faktiskt... Försöker ladda ner nya penslar till gimp (ett gratis, väldigt bra bildredigeringsprogram), men varje gång jag försöker så dyker ett "oväntat fel upp". Ett oväntat fel? Det är vad jag får veta. Och ändå ska jag på något sätt hitta lösningen till detta problem. Haha, underbara datorer... :/
 
Men jag ska få det att funka. Såsmåningom ska ni få se finare rubriker och färgladare bilder- tillskillnad från detta inlägg. Samma inlägg om ett år kanske? Då skulle det finnas en färgglad text som visar att jag dissar detta, ett fint skärmklipp som med hjälp av fint utsatta pilar visar texten där det står "oväntat fel" och en söt liten "klicka här" knapp på bilden. Bloggen ska bli bättre!! Måste bara öva lite först (och inte börja skriva klockan tolv på natten).


Kommentarer
morfar

Jasså. Du kan bli arg när det inte fungerar som du vill. Det är bra att söka vad man gjort för fel. Och om man inte hittar lösningen finns det säkert någon som kan hjälpa dig, t ex din mamma eller någon kompis. Jag som levt med datorer i hela mitt liv men kan det inte.Jag tycker din blogg är förträfflig, vad vill du nå?

Svar: Lite mer färger bara! ;)
Hanna

2013-07-06 @ 09:36:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sweetstrawberries.blogg.se

Sweetstrawberries är en färgglad blogg fylld med roliga tips och knasiga idéer. Här kan du läsa om min vardag: skola, dans och pyssel och du kommer även att hitta en massa andra söta saker som gör vardagen lite roligare.

RSS 2.0